Şenol Hoca "seni istiyorum" dedi

Gaziantespor'un genç golcüsü Muhammet Demir, adı Trabzonspor'la anıldıktan sonra transfer konularına açıklık getirecek sözler söyledi. Galatasaray’ın dışında memleketi olan Trabzon’un takımı Trabzonspor’la da adı transfer söylentilerine karışan Muhammet b

Şenol Hoca "seni istiyorum" dedi

Gaziantespor'un genç golcüsü Muhammet Demir, adı Trabzonspor'la anıldıktan sonra transfer konularına açıklık getirecek sözler söyledi.

 

Galatasaray’ın dışında memleketi olan Trabzon’un takımı Trabzonspor’la da adı transfer söylentilerine karışan Muhammet bu konuya da açıklık getirdi:

 

"Ben Şenol Hoca ile daha birkaç gün önce ilk defa tanıştım. Tedavi olduğum yere gelmişti. Onun da ufak bir rahatsızlığı varmış. Orada sadece hal hatır sorduk birbirimize o kadar.

 

Trabzonspor beni istiyordu evet. Hatta Şenol Hoca da dedi "Seni istiyordum” diye ama o zaman birçok takım beni istiyordu. Ben bir görüşme yapmadım. Tabii aslen Trabzonlu olduğum için insanlar yakıştırıyor"

 

Devamı Sayfa 2'de

 

Son olarak geleceği hakkında konuşan Muhammet; "Normal şartlarda benim kulübümde kalmam lazım. Ama zaman ne gerektirir, neler olur hiç bilmiyorum. Takım olarak sıkıntılı dönemler geçiriyoruz.

 

Şu an ne desem boş ve bana yakışmaz. Ben bu sezon Gaziantep’te kalacağımı düşünüyordum ancak futbolda her an her şey olabilir. Transfer olursa da benim için en hayırlısı yer neresiyse orası olsun isterim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor