Şenol Güneş'ten revizyon sinyali

Spor Toto Süper Lig'in 13.haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, kadroda revizyona gidiyor. Oyuncuları ile sürekli bir araya gelen deneyimli çalıştırıcının, morallerini üst seviyede tutmaları ge

Şenol Güneş'ten revizyon sinyali

Spor Toto Süper Lig'in 13.haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, kadroda revizyona gidiyor. Oyuncuları ile sürekli bir araya gelen deneyimli çalıştırıcının, morallerini üst seviyede tutmaları gerektiğini aktararak gidebildikleri yere kadar gidebileceklerini ifade ettiği öğrenildi.
 UEFA Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de yoluna iddialı bir şekilde devam eden Trabzonspor, bu hafta oynayacağı Sivasspor maçıyla birlikte çok zorlu bir döneme giriyor. Lille ve Galatasaray maçlarını da aklının bir köşesinde tutan teknik direktör Şenol Güneş, Sivasspor karşısına süreceği kadro üzerinde detaylı bir çalışma yapıyor.

Kadronun geniş olmasına rağmen sezon başından beri gelen sakatlıklar ve cezalı oyuncular nedeniyle bazı oyuncuların hazır olmamasının sıkıntısını yaşayan deneyimli teknik adam Lille maçını düşünerek bazı oyuncuları dinlendirebileceği belirtiliyor. Sivasspor deplasmanında yaşanabilecek muhtemel sakatlıkları önleme adına kart sınırında bulunan oyuncularını kaybetmek istemeyen Güneş'in, bütün riskleri alarak kadroda revizyona gidebileceği belirtiliyor.
 Sivasspor karşısında takımın hücum hattını değiştirmeyi planlayan teknik direktör Şenol Güneş, son haftalarda ilk 11'de görev vermediği Volkan Şen, Adrian ve Henrigue'yi sahaya sürmenin planlarını yapıyor.
 Savunmada ise Glowacki yerine Mustafa Yumlu'ya, Cech yerine Ferhat'ı düşünen Güneş, Piotr Brozek ise alternatifler arasında yer alıyor. Sağ tarafta ise kart cezalası Celustka'nın yerine Serkan Balcı veya Barış Ataş'a görev verebileceği belirtiliyor.
 Teknik Direktör Şenol Güneş'in en çok zorluk çektiği bölge ise orta saha, bu bölgede Serkan, Colman ve Didier Zokora gibi önemli isimleri sahip olan Güneş'in kart sınırında bulunan Serkan ve Colman'ın Lille ve Galatasaray maçlarını düşünerek dinlendirme ihtimalini düşündüğü ancak dengeli bir kadro sahaya sürme planı içinde olduğu da ifade ediliyor.

Sivasspor, Lille ve Galatasaray gibi üst üste zorlu maçlar oynayacak Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in nasıl bir kadro yapısı ile sahaya çıkacağı ise merakla beklenirken deneyimli çalıştırıcı oyuncularıyla sürekli bir araya geliyor. Onlara her fırsatta hazır olmalarını söyleyen deneyimli teknik adam zorlu haftalara girdiklerini belirterek, herkesin gerçek gücünü göstermesini istedi.
 Performanslarını ve morallerini üst seviyede tutmaları gerektiğini oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam gidebildikleri yere kadar gideceklerini ifade ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor