Şenol Güneş'ten millilere mesaj...!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, A Milli Takımımızın Hırvatistan ile oynayacağı play-off müsabakaları öncesinde Ay-Yıldızlı ekibimize yönelik mesajlar verdi.Hırvatistan maçlarının tüm Türkiye’nin maçları olduğunu vurgulayan Güneş, “Bugünden itiba

Şenol Güneş'ten millilere mesaj...!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, A Milli Takımımızın Hırvatistan ile oynayacağı play-off müsabakaları öncesinde Ay-Yıldızlı ekibimize yönelik mesajlar verdi.

Hırvatistan maçlarının tüm Türkiye’nin maçları olduğunu vurgulayan Güneş, “Bugünden itibaren özellikle herkesin milli takıma destek olmasını ve bunu yansıtmasını bekliyoruz. Ülkemiz için önemli bir maç oynayacağız. Bu maç  sadece oyuncuların, antrenörün, yönetimin değil  bütün Türkiye’nin maçı” diye konuştu.

Bir ivme kazanmak isteyen Türkiye’nin uluslararası alanda, özellikle Avrupa Şampiyonası’nda olması gerektiğini kaydeden başarılı teknik adam, “Bu heyecanı, sevgiyi, coşkuyu onlara da yansıtmamız gerekiyor. Tüm takıma başarılar diliyorum” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor