Şenol Güneş'in TS hassasiyeti

Önceki gün İstanbul’da yapılan U 20 Dünya Kupası Kura Çekimlerine Trabzonspor Eski Teknik Direktörü Şenol Güneş davet edildiği halde katılmadı.Milli takımlarda daha önce çalışmış ve başarılara imza atmış olan Teknik direktörlerin davet edildiği kura çekim

Şenol Güneş'in TS hassasiyeti

Önceki gün İstanbul’da yapılan U 20 Dünya Kupası Kura Çekimlerine Trabzonspor Eski Teknik Direktörü Şenol Güneş davet edildiği halde katılmadı.

Milli takımlarda daha önce çalışmış ve başarılara imza atmış olan Teknik direktörlerin davet edildiği kura çekiminde Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve başarılı eski futbolcular Hakan Şükür, Rüştü Rençber katılırken Şenol Güneş’in katılmaması gözlerden kaçmadı.

haber61 spor merkezi tarafından edinilen bilgiye göre, Milli takım ve Trabzonspor’un başarılı eski Teknik adamı Şenol Güneş’in U 20 Dünya Kupası Kura çekimlerine Trabzonspor’a zarar vermemek adına katılmadığı öğrenildi.

Güneş’e yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Şike sürecinin hassaslığını koruduğu ve Trabzonspor ile Futbol Federasyonu arasındaki  spekülasyonların yoğun olduğu bir dönemde, spor faliyetleri ve medya önünde bulunmamaya özen gösterdiği, kendisine süreçle ilgili yöneltilecek sorulara vereceği cevaplarla Trabzonspor'a zarar vermemek adına bu yolu tercih ettiği öğrenildi.

Bu tür önemli organizasyonlarda sürekli bulunan  ve Türkiye’yi ve Trabzon’u uluslararası bu tür arenalarda en iyi şekilde temsil eden Şenol Güneş’in U 20 kura çekimine katılmaması Trabzonspor’u korumak ve sıkıntılı dönemde çeşitli spekülasyonlara sokmamak adına camia tarafından takdirle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler