Şenol Güneş'in Bursa iddiası

Bir süre önce Trabzonspor teknik direktörlüğünden istifa eden Şenol Güneş Hakkında ulusal medya’da çıkan Güneş “Bursaspor ile anlaşıyor” haberleri Güneş’e yakın kaynaklarca yalandı.  Trabzon’dan ayrılmadan bir süre önce Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bas

Şenol Güneş'in Bursa iddiası

Bir süre önce Trabzonspor teknik direktörlüğünden istifa eden Şenol Güneş Hakkında ulusal medya’da çıkan Güneş “Bursaspor ile anlaşıyor” haberleri Güneş’e yakın kaynaklarca yalandı.  Trabzon’dan ayrılmadan bir süre önce Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması düzenleyen Şenol Güneş, “Şuanda bir yeri çalıştırmayı düşünmüyorum.”ifadelerine yer vermişti. Ulusal gazetelere çıkan bu haberler ile gündeme tekrar gelen Şenol Güneş ise Türkiye’de bir takım ile anlaşmayacağı bir süre daha dinlenerek yurt dışına gideceği ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler