Şenol Güneş'in açıklamaları

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mersin İdman Yurdu'na 3-2 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Güneş, kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını belirterek, "Avrupa kupası yorgunluğu moralsizliğini bugünkü galibiyetle atabilirdik an

Şenol Güneş'in açıklamaları

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mersin İdman Yurdu'na 3-2 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

 

Güneş, kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını belirterek, "Avrupa kupası yorgunluğu moralsizliğini bugünkü galibiyetle atabilirdik ancak olmadı. Ama yorgunluk diyecem ikinci yarıda daha iyiydik. Güzel oyun değil, İlk yarıda yediğimiz gol sonrası özgüvenimizi kaybettik ikinci yarıda da beklenmedik pozisyonda gol yedik yediğimiz gollere bakın" dedi.

 

Güneş, "Bizim yerimize başka bir takım olsa bu maçı 4-2 5-2 bitirirdi. Biz bunu yapamadık. İlk yarıdaki oyundan memnun değilim ama ikinci yarıda bazı bölümleri hareketli oynadık. Üstteki takımları yakalama şansımız vardı, şimdi alttan gelenler moralli biz moralsiziz. Yoğun maç programı nedeniyle bunu çözemiyorduk ama şimdi 1 haftalık izin yapabiliriz. Ama sonuçlar kötü olursa da morallarimiz kötü olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler