Şenol Güneş'i çıldırtacak eleştiri!

 Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren tartışılan şike konusunda CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular'da açıklamalarda bulundu. Mete Düren şike konusunda yaptığı açıklamada, "Yıldırım Demirören yönetimi şike davasını hakka ve adal

Şenol Güneş'i çıldırtacak eleştiri!

 

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren tartışılan şike konusunda CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular'da açıklamalarda bulundu.
 
Mete Düren şike konusunda yaptığı açıklamada, "Yıldırım Demirören yönetimi şike davasını hakka ve adalete uygun bir biçimde çözmüştür. Benim vicdanım bu konuda rahat. Fenerbahçe'nin şike yapmadığını şampiyonluğu hak ederek kazandığını düşünüyorum" derken sözlerinin devamında Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'i hedef aldı. Düren, Şenol Güneş'in Fenerbahçe ve TFF'ye yönelik tepkisi konusunda da, '' "Hatalı bir açıklama, hiç kimseye fayda getireceğini düşünmüyorum" diyerek Trabzonspor cephesini kızdıracak açıklamalarda bulundu.
 
''Beşiktaş'ı başarılı yönettik''
 
Mete Düren TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve kendisine Beşiktaş'ı yönettikleri dönemden gelen eleştirilere ise katılmadığını ve Beşiktaş'ı başarılı bir şekilde yönettiklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler