Şenol Güneş Trabzon'a ilaç olur

 Türk Futbol Basınının usta yorumcusu ve Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka Lig TV'de yayınlanan "Dobra Dobra" programında kendisine sorulan soruları yanıtladı. Büyüka, Trabzonspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.Büyüka, Şenol Güneş'in Trabzon'un

Şenol Güneş Trabzon'a ilaç olur

 

Türk Futbol Basınının usta yorumcusu ve Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka Lig TV'de yayınlanan "Dobra Dobra" programında kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Büyüka, Trabzonspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Büyüka, Şenol Güneş'in Trabzon'un ilacı olacağını söyledi.

ŞENOL GÜNEŞ TRABZON'A İLAÇ OLUR!..
Trabzonspor için adı geçenlerin hepsi önemli hocalar. Karadeniz'de dalgalar durulmaz bence. Ersun Yanal döneminde biraz durulur gibiydi ama kendileri yıktılar. Spor Bakanı Faruk Özak'ın Trabzonspor'da dedikleri kanun sayılır ki kendisi de Şenol Güneş'i istiyor. Ben de bu hocanın geleceğini düşünüyorum. Şenol Güneş'i getirdiniz sonuç garantisi diye bir şey yoktur bence. Şenol Hoca Trabzonspor'da son iki haftada kaybetti şampiyonluğu ama yine de gönderildi. Broos'a çok fazla tahammül etti ama Şenol Hoca'ya ne kadar tahammül edebilir. Şenol Hoca'nın kendine ait prensipleri vardır, onların da dışına çıkmaz. Şu şartlarda hangi yabancıyı getirseniz Şenol Hoca kadar çare olamaz. Yeter ki Şenol Hoca'ya gerektiği kadar destek versinler.

YEREL MEDYADA ILIMLI OLMALI

Trabzon'daki yerel medyanın da daha dikkatli olması gerekir. Onların elindeki en iyi malzeme Trabzonspor'dur. O yüzden Trabzon'daki yerel gazete ve televizyonların daha dikkatli ve ılımlı olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor