Şenol Güneş temkinli

Bordo-Mavililer, ilk defa Bursaspor maçında 4-4-2 taktiğiyle sahaya çıkmıştı. Antalya deplasmanında 4-5-1’e dönmüş, evindeki Akhisar mücadelesinde ise yine çift forveti tercih etmişti. Şenol Güneş, Orduspor’la deplasmanda oynanacak olan zorlu maçta daha t

Şenol Güneş temkinli

Bordo-Mavililer, ilk defa Bursaspor maçında 4-4-2 taktiğiyle sahaya çıkmıştı. Antalya deplasmanında 4-5-1’e dönmüş, evindeki Akhisar mücadelesinde ise yine çift forveti tercih etmişti. Şenol Güneş, Orduspor’la deplasmanda oynanacak olan zorlu maçta daha temkinli oynamayı planlıyor.

Bu nedenle ileri uçta Marc Janko tek başına görev yapacak. Son haftalarda Sapara, Adrian, Soner, Yasin gibi birçok orta saha oyuncusunun formda olması da Güneş’i bu kararı almaya yöneltti. Bu şekilde orta saha oyuncularından daha fazla verim alınabilecek.

Ancak deneyimli teknik adam, yabancı sınırı nedeniyle Sapara, Adrian ve Colman’dan birini yedek bırakmak zorunda kalacak. Kulübede oturacak isim büyük ihtimalle Colman olacak. Bu arada Şenol Güneş, Akhisar maçının kadrosuna almadığı Olcan Adın ve Volkan Şen’e Ordu’da 18 kişilik kadroda yer verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler