Şenol Güneş takviye istiyor

Trabzonspor yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş'in de talebi üzerine devre arasında takviye yapmak için araştırmalara başladı.Yönetim, Avrupa'da özellikle sözleşmesi bitecek oyuncular üzerinde duruyor. Bordo – mavili yöneticiler, yerli oyunculardan da ö

Şenol Güneş takviye istiyor

Trabzonspor yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş'in de talebi üzerine devre arasında takviye yapmak için araştırmalara başladı.

Yönetim, Avrupa'da özellikle sözleşmesi bitecek oyuncular üzerinde duruyor. Bordo – mavili yöneticiler, yerli oyunculardan da ön plana çıkanlarla temasa geçmeye hazırlanıyor. Bordo – mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş'in de kadronun güçlendirilmesi yönünde talebi olduğu belirtildi. Takımda fazla forma şansı bulamayan yerli oyuncularında devre arasına kadar gösterecekleri performansa bakılarak kiralama formülünün kullanılabileceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler