Şenol Güneş oyuncularına sahip çıktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sonuç ne olursa olsun yarışa ellerindeki oyuncularla devam edeceklerini belirterek, yenilseler de yenseler de futbolcularını motive etme durumunda olduklarını söyledi.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eski

Şenol Güneş oyuncularına sahip çıktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sonuç ne olursa olsun yarışa ellerindeki oyuncularla devam edeceklerini belirterek, yenilseler de yenseler de futbolcularını motive etme durumunda olduklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor karşısında alınan şok yenilgi sonrası oyuncularını sahiplendi. Futbolcuların bireysel özelliklerini kullanmada sıkıntı çektiklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, “Rakibin oynamasına izin verdik.
 
Oyundaki dikkatimizin ne kadar dağınık olduğunu gösterir bu durum. Kırılganlık zaten var. Baktığınızda çok rahat bir maçı, taşıyabileceğimiz maçı verdik. Yumuşak bir takım olarak kaldık. Deplasmanda hiçbir takımın böyle rahat oynamasına izin verilmez. Rakibin oyununu bozmak için hiçbir agresifliğimiz, sertliğimiz olmadı, tamamen onların oynamasına izin verdik” dedi.
 
“YOLUMUZA BU OYUNCULARLA DEVAM EDECEĞİZ”
 
Güneş, Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarından sonra herkesin beklentisinin daha iyi bir sonuç olduğunu vurgulayarak, “Böyle bir sonuç ortaya çıkınca kızgınlıklar moral bozuklukları, tepkiler kontrolsüzlükler bu durumu ortaya çıkartıyor.
 
Saha içindeki oyuncuların da git gelleri var. Aynı şey seyirci için de geçerli. Seyirciden özür diliyorum ama takım onların takımı. Sonuç ne olursa olsun bu takımdaki oyuncularla yarış devam edecek. Yenilsek de yensek de onlarla beraber olacağımızı düşünüp onları bir an evvel motive etmek durumundayız. Buradaki kalan her oyuncu için söylüyorum bunu.
 
Oyuncular işini yaparak devam etmeli, taraftar da takımına destek olmalı. Çünkü öteki türlü çözüm olmaz. Sabrın sonu yok. Bunu söylemek belki doğru değil. Onlar da haklı olarak iyi sonuçlar başarılı oyunlar bekliyor. Oyuncu da bunu istiyor. Ama bu hayata geçirilemediği zaman bu panikler daha kötüyü ortaya çıkarır. Saha içinde ikinci yarıda sorumluluktan kaçma daha fazla oldu bu konuda” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor