Şenol Güneş' neye isyan etti

  Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun zemininden şikâyetçiGüneş Avni Aker zeminin Trabzonspor’un oyunun bozmak isteyen rakiplerin işini kolaylaştırdığını ifade ederek”  Karabük hem de Mersin maçlarında gördük ki; saha

Şenol Güneş' neye isyan etti

  Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun zemininden şikâyetçi

Güneş Avni Aker zeminin Trabzonspor’un oyunun bozmak isteyen rakiplerin işini kolaylaştırdığını ifade ederek”  Karabük hem de Mersin maçlarında gördük ki; saha bizi çok etkiliyor. Mersin karşısında da zaman zaman hızlı çıkışlarda zemin nedeniyle topun hızlı olarak atağa çıkmadığı dönemler oldu.

 Bir çok pozisyonun kesilmesi, oyuncuların tempolu ve hızlı oynama anlayışlarını olumsuz olarak etkiliyor. Skora rağmen bu durumla da karşılaştık. Mersin maçı için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Evimizde yenildiğimiz Karabük maçında daha fazla oldu. Çünkü bu sahanın zemini  kapanan, oyunu bozmak isteyen takımların işine yarıyor . Sahadaki zeminin  topun hızlı atağa çıkmada pas anlamında olumsuz etkilenmesi özellikle Mersin maçında çok daha net olarak görüldü. Özellikle ikinci yarıdaki hızlı ataklarda oyuncular topu beklemek zorunda kaldı.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor