Şenol Güneş konuştu!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, konuştu.1-1'lik Samsunspor beraberliği sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Güneş, "Oyun olarak rakiplere göre daha iyi oynuyoruz. Bugün daha da iyi oynadık diğer maçlara göre. Fizik gücümüzün düşüşünde ve konstarsyon

Şenol Güneş konuştu!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, konuştu.

1-1'lik Samsunspor beraberliği sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Güneş, "Oyun olarak rakiplere göre daha iyi oynuyoruz. Bugün daha da iyi oynadık diğer maçlara göre. Fizik gücümüzün düşüşünde ve konstarsyonda düşüşümüz olduğunu gösteriyor bu sondakikalardaki yediğimiz goller. 3 maçtır tekme yiyoruz ama tekmeye kafa atıyoruz. Oyuncularımız bu şekilde oynuyor, sonuç kötü olsada oyunumuz güzel.

Ligle ilgili bir düşüncem yok benim. Biz yarın Trabzon'a gideceğiz 1 gün dinleneceğiz sonraki gün kampa gireceğiz ve önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor