Şenol Güneş ismi İstanbul'da

 İstanbul’un Fatih Belediyesinin sınırları içerisinde bulunan Şenol Güneş parkı bir süre önce tadilata alınmış ve yenilenmişti. Parkın restoresinden sonra Şenol Güneş Parkı yazan levha yerine koyulmamıştı.Levhanın koyulmaması parkın adı değişecek yorumlar

Şenol Güneş ismi İstanbul'da

 

İstanbul’un Fatih Belediyesinin sınırları içerisinde bulunan Şenol Güneş parkı bir süre önce tadilata alınmış ve yenilenmişti. Parkın restoresinden sonra Şenol Güneş Parkı yazan levha yerine koyulmamıştı.

Levhanın koyulmaması parkın adı değişecek yorumlarına sebep olmuş ve Fatih Belediye Meclisinin CHP’li üyesi Mustafa Sarmusak’ın Fatih Belediyesine gen soru önergesi vermesine neden olmuştu.

Fatih belediyesi yapmış olduğu bu durumdan vazgeçerek Trabzonspor’un teknik direktörü ve Türk futbolunun önemli teknik adamlarında Şenol Güneş’in ismini tekrar parka geri verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler