Şenol Güneş futbolcuları fırçaladı

G.Saray maçının hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Bordo-Mavili ekibin tecrübeli hocası, idmanları basına ve taraftara kapattı. Şenol Güneş'in bir hayli gergin ve sinirli olduğu da dikkatlerden kaçmadı.Antalya maçından sonra soyunma odasında futbolcuların

Şenol Güneş futbolcuları fırçaladı

G.Saray maçının hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Bordo-Mavili ekibin tecrübeli hocası, idmanları basına ve taraftara kapattı. Şenol Güneş'in bir hayli gergin ve sinirli olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Antalya maçından sonra soyunma odasında futbolcularını sert bir dille ikaz ettiği belirtilen Güneş'in, "Nedir bu haliniz, neler oluyor size? Bu oyun tarzı size hiç yakışmıyor. Trabzon'da oynadığınızın farkında değil misiniz? 'Nasılsa kazanırız' havasından çıkın artık. Kendinize gelin ve toparlanın bir an önce. 

Hedeflerimizi bir bir eritiyoruz. Ayrıca saha içinde yaşadığınız tartışmalar da hiç hoş olmuyor" sözleriyle oyuncularını fırçaladığı öğrenildi.
 
BAŞKANDAN MORAL
Maçtan sonra kampa gelerek teknik direktör Şenol Güneş ve futbolculara moral veren başkan Sadri Şener de, bir an önce toparlanmaları ve G.Saray maçına odaklanmaları gerektiğinin altını çizdi.
 
Beklenmedik bir yenilgi aldıklarını ifade eden Şener, "Antalya'nın ilk yarıda pozisyonu yoktu. 2. yarıda ise biz kötüydük. Uzatmalarda yediğimiz şok golle elendik. Bizim için süpriz oldu" dedi.
 
Her şeye rağmen G.Saray'ı yenecek güçte olduklarını söyleyen Şener, güçlü rakipleri karşısında kötü gidişe dur diyeceklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler