Şener"Türkiye Kupasını kazanmak şart

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kötü geçen sezonun tek telafisinin Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu söyledi.Başkan Sadri Şener, Antalyaspor karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin camiada moralleri bir nebze de olsa düzelttiğini belirterek, "Önümüzde 7

Şener"Türkiye Kupasını kazanmak şart

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kötü geçen sezonun tek telafisinin Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu söyledi.

Başkan Sadri Şener, Antalyaspor karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin camiada moralleri bir nebze de olsa düzelttiğini belirterek, "Önümüzde 7 maçımız var ve hepsi birbirinden önemli. Şuna eminim ki, teknik heyetimiz ve futbolcularımız her şeyin çok iyi bilincinde.

Artık önümüzde Akhisar Belediye maçı var ve bu karşılaşmayı da kazanıp şehrimizin ve camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Ben de Manisa'ya gidip takımın yanında olacağım. Kadromuzdaki oyuncularımızın kaliteli ve kendine has özellikleri olan oyuncular olduğunu hep söyledim, yine söylüyorum. Eminim ki bir iki galibiyetten sonra özgüvenlerini kazanıp takımı en iyi yere çıkartacaklardır" dedi.

SEZONUN TELAFİSİ KUPA!

SEZONUN TELAFİSİ KUPA!

Başkan Sadri Şener, yarı finalinde Sivasspor ile karşılaşacakları Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerinin de altını çizerek şöyle devam etti: "Bu sezon herkesin kabul ettiği gibi bize ve kadromuzdaki oyuncuların kalitesine yakışmayan sonuçlar aldık. Böyle istenmeyen şekilde geçen bir sezonun tek telafisi Türkiye Kupası'nı kazanmamız olur.

Sivasspor ile deplasmanda oynayacağımız maçta avantajlı bir skor elde ederek Avni Aker'deki maçta finale yükselen taraf olmayı arzuluyoruz. Sivasspor engelini aştıktan sonra eminim ki final çok farklı bir havada oynanacak. Oyuncularımız böyle kötü sonuçlar aldıkları, bizi ve taraftarı üzdükleri bir sezonda kendilerini affettirmek için eminim o kupayı kazanacaktır.".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler