Şener,Trabzonspor için savaşıyorum

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, “Benim gitmemle işler çözülecekse 5 dakika sonra giderim ama hayal kuranların eli ayağı bir birine dolanır” dedi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Herkes

Şener,Trabzonspor için savaşıyorum

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, “Benim gitmemle işler çözülecekse 5 dakika sonra giderim ama hayal kuranların eli ayağı bir birine dolanır” dedi. 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Herkesle kavga eden bir Sadri Şener imajı verilmeye çalışıldığını belirten Başkan Sadri Şener, Trabzonspor için savaşmaya çalıştığını belirterek, “Avrupa’da şike süreci dolaysıyla eylemler yapıyor.
 
Bunu bırakmamak lazım. Bazı köşe yazarları bir cümle öğrenmişler, 'Herkesle kavga eden Trabzonspor' diye. Hakkını aramak kavga etmeyi gerektiriyor. ‘Namusu uğruna herkesle kavga eden Trabzonspor’ diye cümle kullanırlarsa daha güzel olur.
 
Ama adamın kökü Fenerbahçeli, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı seni anti patik yapmaya çalışıyor. Bunu Trabzon’da yapan bazı arkadaşlarımız da var. Kavga eden Sadri Şener imajı veriyorlar. Sanki kendi yerim ve yurdum için kavga ediyorum. Ben Trabzonspor için savaşmaya çalışıyorum. Becerebildiğim kadar ama hiç de taviz vermiyorum” diye konuştu.
 
“FUTBOLCULARA VE TEKNİK HEYETE ELAZIĞSPOR MAÇI SON ŞANS OLDUĞUNU SÖYLEDİM”
 
Teknik adam değişikliği ile ilgili olarak ise Şener şunları söyledi:
 
“İkinci yarıdan itibaren aldığımız sonuçlar ortada. Trabzonspor başaralı sonuçlar almak durumunda. Aldığımız puanlar ve 11. sırada oluşumuz, Karabükspor’a kendi sahamızda yenilmemiz ve ardından Elazığspor’a yenilmemiz ki bunlar bizim rakibimiz bile değil.
 
Hem futbolcularla hem de hocayla birlikte bir toplantı yaptık. Elazığspor maçının son şans olduğunu hepsine ilettim. Cezam olduğumdan ben maça gidemedik. Mağlubiyetle bitince maç, beni aradı hoca , 'Bir kan değişikliği gerekli' diye söyledi. Ben de 'doğru' dedim. Sonuçta o da medeni bir şekilde ayrıldı.
 
Yardımcı hocalar da ayrıldı. Gazetedeki manşetlerin Şenol hoca aleyhine olmasın çok istemedim. Hemen karar vermem lazımdı. Tolunay zaten hepimizin bildiği bizim kulübümüzün B planlarından biriydi. Bizde B planımızı yürürlüğe koyduk. Bu konuda biraz duygusalız ama gerçekçi olmamız lazım.”
 
“ŞENOL HOCA VEDA ETMEK İSTEMEDİ”
 
Kendi açılarından herhangi bir kırgınlığın bulanmadığını belirten Şener, “Şenol hocaya biz giderken veda etmek istedik ama kendisi bunu istemedi. Bu konu çok abartılmaması gerekir. Trabzonspor daha büyük. Yaptığımız her şey milimine kadar doğru. Takım iki hafta üst üste yenilmiş durumumuz ortada.
 
Benim gitmem, yönetimin gitmesi bir şey değiştirmez çözmez. Çözerse 5 dakika sonra gideyim. Dışardan hayal kuranların eli ayağı dolaşır milletin. Öyle kolay değil bu işler bilindiği gibi de değil. 50 Bin tane işle uğraşıyoruz. Bu kadar bu işleri de büyütmememize gerek yok” ifadelerini kullandı.
 
“YARIŞIMIZ İKİ KULVARDA DA SÜRÜYOR”
 
Ligde kötü bir durumda olduklarını belirten Şener, “Seri galibiyetler elde ettik mi yukarıya doğru çıkarız, arada çok puan farkı yok.
 
Avrupa Kupaları'na ben çok önem veriyorum. Ekonomik ve kulübün tanınması açısından hem ülkenin ve Trabzon’nun tanınması açısından çok önem veriyorum. Avrupa için bize kupa daha yakın gözüküyor. Tam durum netleşmede ama durum Fenerbahçe ile final gibi gözüküyor. Eskişehirspor maçının ardından bu netleşir.
 
Ligde de ilerlemeye çalışıyoruz. Avrupa’ya gitmek buradaki tüm insanların görüşlerinin değişmesine yardımcı oluyor. Avrupa bizi tanıyor. 21 Mart’ta İrlanda‘da bir dostluk maçı oynayacağız.
 
İrlanda büyükelçisi bizi aradı. Avrupa Ekonomik Toplu Dönem Başkanlığı İrlanda’ya geçmiş. Rengi bordo-mavi olan bir kulüple maç oynayacağız bu yavaş yavaş netleşiyor. Sayın Bakan Egemen Bağış da bizimle gelmek istediğini iletti. Sivil Toplum örgütlerinin yapması gereken hareketler bunlar. Biz burada önde giden gibi oluyoruz” şeklinde konuştu.
 
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Ziraat Türkiye Kupasında oynayacakları Eskişehirspor maçı içen takımla birlikte Eskişehir’e gideceğini sözlerini ekledi. Şener cezası nedeniyle maçı tribünden izleyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor