Şener;Şikeyi anlatacağım

Şike Çalıştayı için Türkiye'ye gelen FIFA ve INTERPOL ile görüşeceğini belirten Sadri Şener, TFF'yi eleştirdi: Sen şikeyi kabul etmemişsin, alınacak önlemleri konuşsan ne olur. Sadri Şener; FIFA, INTERPOL ve TFF'nin ortaklaşa düzenlediği Şike Çalıştayı iç

Şener;Şikeyi anlatacağım

Şike Çalıştayı için Türkiye'ye gelen FIFA ve INTERPOL ile görüşeceğini belirten Sadri Şener, TFF'yi eleştirdi: Sen şikeyi kabul etmemişsin, alınacak önlemleri konuşsan ne olur. 

Sadri Şener; FIFA, INTERPOL ve TFF'nin ortaklaşa düzenlediği Şike Çalıştayı için önemli açıklamalar yaptı.

Çalıştay toplantısına katılmayan ve nedenini "Şike daha sonuçlanmadan çalıştay mı olur" diye açıklayan başkan, FIFA ve INTERPOL yetkililerinden ranrevu talebine olumlu cevap aldığını, Türkiye'deki şike olaylarını anlatacağını ifade etti.

Başkan Şener, "Bu işin Türkiye'de nasıl yapıldığını, nasıl kapatıldığını anlatacağım. Bunların yer aldığı dosyaları göstereceğim. Şike kararlarının UEFA tarafından nasıl geciktirildiğini göstereceğim" dedi.

ÖNCE OLANI ÇÖZ SONRA BAKARIZ
 
FIFA'ya UEFA'yı şikayet edeceklerini belirten Şener, TFF'yi de topa tuttu. Mahkemenin "şike var" dediğini ancak TFF'nin bunun üstünü örttüğünü vurgulayan başkan, Kalkıp Şike Çalıştayı yapıyorsun.
 
Sen olan şikeyi kabul etmemişsin ki, olacak şikeye karşı alınacak önlemleri, bunların nasıl temizleneceğini konuşacaksın. Önce bir olanı kabul et bakalım, sonra çalıştayı yaparız. Önce olanı çöz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler