Şener'in yeni gözdesi Sapara

Gönderilecek isimler arasında gösterilen Marek Sapara, Almanya kampındaki performansıyla hem Şenol Güneş'in, hem de Sadri Şener'in gözüne girmeyi başardı.Geçen sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Marek Sapara, geçtiğimiz sezon beklentileri karşı

Şener'in yeni gözdesi Sapara

Gönderilecek isimler arasında gösterilen Marek Sapara, Almanya kampındaki performansıyla hem Şenol Güneş'in, hem de Sadri Şener'in gözüne girmeyi başardı.

Geçen sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Marek Sapara, geçtiğimiz sezon beklentileri karşılayamamıştı.

Bunun üzerine sezonun ikinci yarısında Gaziantepspor’a kiralanmış ve burada çok iyi bir performans sergilemişti. Yeni sezon öncesinde Şenol Güneş’ten ikinci bir şans isteyen Slovak orta saha oyuncusu, bu şansı çok iyi bir şekilde değerlendirdi.

Südtirol maçı sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Sadri Şener, “Sapara’ya ayrı parantez açmak gerekiyor. Geçen yılki performansının üzerine çok şey koymuş” diyerek Sapara’ya olan beğenisini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor