Şener'in avukatına saldırı kınandı

İstanbul Barosu, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in avukatı Prof.Dr. Fatih Selami Mahmutoğlu’na yapılan sözlü saldırıyı yayınlanan bir bildiriyle kınadı. Bildiride aynen şu görüşlere yer verildi: “Kamuoyunda ‘Şike Davası’ olarak bilinen ve İstanbul 16.Ağı

Şener'in avukatına saldırı kınandı

İstanbul Barosu, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in avukatı Prof.Dr. Fatih Selami Mahmutoğlu’na yapılan sözlü saldırıyı yayınlanan bir bildiriyle kınadı.

 

Bildiride aynen şu görüşlere yer verildi: “Kamuoyunda ‘Şike Davası’ olarak bilinen ve İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden yargılama sırasında usule ilişkin yapılan tartışmalardan sonra duruşmaya verilen arada bir spor kulübü yöneticisinin Baromuz üyesi Prof.Dr. Fatih Selami Mahmutoğlu’na yönelik olarak, meslek onurunu zedeleyici bir üslup ve tavır içinde sergilediği söz ve davranışlar asla kabul edilemez niteliktedir.

 

Avukat, görevini yerine getirirken, müvekkili ile özdeşleştirilmemesi gereken ve herkes için gerekli olan savunmayı temsil etmektedir. Bu davada da savunma görevi yapan meslektaşlarımızın tanıklığında gerçekleşen söz konusu olumsuz tutumu Baro olarak kınıyor ve en kısa zamanda ilgili kulüp tarafından yapılacak açıklama ile bu tutum ve davranışların kulübü bağlamadığının açıklanmasını bekliyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor