Şener'e pankartlı taciz

Başkan Sadri Şener’in İstanbul’daki evinin önüne küfürlü pankart astırdılar.Trabzonspor başkanı Sadri Şener’e küfürlü pankart tacizi. Başkan Sadri Şener Avni Akerde oynanan ve Fenerbahçe’nin 3-1 galibiyeti ile sona eren karşılaşmanın ardından İstanbul’a d

Şener'e pankartlı taciz

Başkan Sadri Şener’in İstanbul’daki evinin önüne küfürlü pankart astırdılar.

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’e küfürlü pankart tacizi. Başkan Sadri Şener Avni Akerde oynanan ve Fenerbahçe’nin 3-1 galibiyeti ile sona eren karşılaşmanın ardından İstanbul’a döndü.

 

Gerilim dolu karşılaşmanın  devre arasında Fenerbahçeli Emre tribünde  oturan başkan Sadri Şener’e el kol hareketi yaparken ortalığı yine gerdi.  Başkan Sadri Şener kendisine el kol hareketi yaparak çirkin sözler sarf eden Emre ile konuşmak için sahaya inerken bir anda kendinin tartışmaların odağında buldu.

 

Başkan Şener maç bitiminde Trabzonsporlu taraftarların yumurtalı protestosuna maruz kalırken bu günde İstanbul’da oturduğu evinin önüne Fenerliler tarafından Emre Belözoğlu ile ilgili küfür dolu bir pankart asıldı.

 

Emre ile yaşadığı tartışmanın ardından evinin önüne küfür dolu pankart asılan başkan Şener durumlu güvenlik güçlerine bildirdi. İstanbul Emniyet müdürlüğü duyarlı bir yaklaşım göstererek anında pankartı asıldığı yerden indirdi.

 

İstanbul Emniyeti pankartı kimin astığını bulmak için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor