Şener’e kral karşılama

Şike süreci boyunca yalnız bırakılan başkan Şener’i Trabzon’da kral gibi karşılamak için hazırlık yapılıyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener buakşam 18:30'da Trabzon’a geliyor. Şike süresince tüm etkin birimlerin yalnız bıraktığı ve devlerle tek başına mü

Şener’e kral karşılama

Şike süreci boyunca yalnız bırakılan başkan Şener’i Trabzon’da kral gibi karşılamak için hazırlık yapılıyor.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener buakşam 18:30'da Trabzon’a geliyor. Şike süresince tüm etkin birimlerin yalnız bıraktığı ve devlerle tek başına mücadele etmek zorunda kalan bordo mavili ekibin başkanı Şener dört cephede birden adeta savaş veriyor.

 

Trabzonspor’a kupasının verilmesi için can siparane mücadele eden başkan Şener yarında Trabzon’da başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelecek.

 

Başkan Sadri Şener yarın Trabzon’da bir araya geleceği başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Trabzonspor’un haklılığını ve tüm kesimler tarafından uğradığı mağduriyeti anlatacak

 

Bu akşam saat 18:30'da havayoluyla Trabzon’a gelecek olan Şener’i Trabzon havalimanında büyük bir taraftar topluluğunun karşılaması bekleniyor.

 

Trabzonspor taraftarları bu akşam Şener’i havalimanında karşılayarak başbakan ile yapacağı görüşme öncesi adeta tüm kesimlere, Trabzonspor’un sahipsiz olmadığı mesajını verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor