Şener'den Hacıosmanoğlu'na cevap!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ‘fiyasko transferler ile kulübü iflasa götürdüler. Zor durumda savaşıyoruz” diyerek yüklendiği eski Başkan Sadri Şener, “Sayın başkan orası eleştirme, dert yanma yeri değil, icraat yeridir. Tüm mali tablolar k

Şener'den Hacıosmanoğlu'na cevap!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ‘fiyasko transferler ile kulübü iflasa götürdüler. Zor durumda savaşıyoruz” diyerek yüklendiği eski Başkan Sadri Şener, “Sayın başkan orası eleştirme, dert yanma yeri değil, icraat yeridir. Tüm mali tablolar kongre öncesi elinizdeydi, her şeyi biliyordunuz. O zaman şimdi niye enkaz edebiyatı yapıyorsunuz. Altından kalmayacağınız yükün altına girmeseydiniz?” dedi.

O KUPA BİZİM

Şener, Başkan Hacıosmanoğlu’nun sadece elde ettikleri şampiyonluğun kupasını almak için mücadele ettiğini belirterek, “Tabiki bu konuda bende çok savaştım. Bu konuda herkes yönetimin yanında olmalı. Ama o şampiyonluğun şuan çok eleştirdiği yönetimin yıllar sonra Trabzon’a getireceği kupa olacağını kimse unutmasın. Şimdi kupa için konuşanlar, o süreçte ne yazık ki yanımızda değildi, sadece bizi eleştiriyordu” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor