Şener'den futbolculara moral

Sadri Şener, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin ve Trabzon Karadenizspor Başkanı Fikret Yavuz, futbolcularla tokalaştıktan sonra idmanı izledi.

Şener'den futbolculara moral

Trabzonspor'un Antalya kampı tüm hızıyla sürerken akşam saatlerinde Antalya'ya gelen Başkan Sadri Şener, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin ve Trabzon Karadenizspor Başkanı Fikret Yavuz, futbolcularla tokalaştıktan sonra idmanı izledi.

Teknik Direktör Ersun Yanal'la da bir süre sohbet eden Başkan Sadri Şener, genç futbolcu Göksu'yu yanına çağırarak tebrik etti. Şener, Göksu'nun çok başarılı bir futbolcu olduğunu ve teknik direktör Ersun Yanal'ın kendisinden övgüyle bahsettiğini söyledi. Bu arada idmana salonda çalışan Cale dışında tüm futbolcular katıldı. Bordo - mavili futbolcular antrenmanda düz koşunun ardından Fortis Türkiye Kupası'nda oynayacakları Antalyaspor maçına yönelik taktik çalışması gerçekleştirdi.

Bu arada Başkan Sadri Şener, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursasporlu Yusuf için görüşmelerinin sürdüğünü, bu transferin gerçekleşmesi için yönetim kurulu olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor