Şener'den futbolculara Beşiktaş mesajı

 Trabzonspor başkanı Sadri Şener Beşektaş maçına gelmeyecek. Takımının ardarda aldığı kötü sonuçların ardından hafta içinde Trabzon'a gelen ve toplantılar yapan başkan Sadri Şener maç gelmeyeceğini açıklayarak futbolculara ince bir mesaj verdiHafta içinde

Şener'den futbolculara Beşiktaş mesajı

 Trabzonspor başkanı Sadri Şener Beşektaş maçına gelmeyecek.

 Takımının ardarda aldığı kötü sonuçların ardından hafta içinde Trabzon'a gelen ve toplantılar yapan başkan Sadri Şener maç gelmeyeceğini açıklayarak futbolculara ince bir mesaj verdi

Hafta içinde Trabzon'a gelerek yönetim ve teknik heyet ile görüşen Şener, Beşiktaş maçı sonrası uygulanacak yol haritasıyla ilgili olarak gerekli talimatları vererek Trabzon'dan ayrıldı.

Beşiktaş derbisini tribünden izlemeyeceğini basın mensuplarıyla yaptığı sohbet sırasında söyleyen Şener, "Belki bunu futbolcular bir mesaj olarak alır" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor