Şener'den Etik Kurul yorumu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Bir film dönüyor ama ne olduğunu şuan anlayamadım. Etik Kurulu raporunu veriyor. Aynı gün, Fener CAS'taki davasını geri çekiyor. TFF Yönetim Kurulu da toplantı yapıyor. Bunların aynı ana denk gelmesi çok manidar. Sonuç ak

Şener'den Etik Kurul yorumu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Bir film dönüyor ama ne olduğunu şuan anlayamadım. Etik Kurulu raporunu veriyor. Aynı gün, Fener CAS'taki davasını geri çekiyor. TFF Yönetim Kurulu da toplantı yapıyor.

 

Bunların aynı ana denk gelmesi çok manidar. Sonuç akşama belli olur" dedi.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Etik Kurul Raporunun TFF'ye ulaşmasının ardından haber61.net'e açıklama yaptı.

 

'KENAR SÜSÜ OLARAK KOYDULAR'

Başkan Sadri Şener, Etik Kurul raporunda Trabzonspor'un Sivasspor-Fenerbahçe maçında teşvik girişiminde bulunduğunun yer almasına anlam veremediğini belirterek, "Çok ilginç. Bizi sanırım oraya kenar süsü olarak koyuyorlar.

 

Daha önceki Etik Kurul Raporu'nda bu maç yer almış ancak yasalara göre Trabzonspor suçsuz bulunmuştu. Şimdi bu maçın tekrar oraya konması çok çok manidar. Yasalar bu tür girişimleri yapacak insanların kulüplerle bağlantısı olması gerektiğini söyler.

 

Devamı Sayfa 2'de

 

'ÖNCEKİ RAPORDA TEMİZDİK ŞİMDİ NE OLDU ?'

Bizim yasalarda yazan hiçbir yetkilimiz bahsi geçen olayda yer almamıştır. Böyle bir olayın olup olmadığını dahi bilmiyoruz. Bundan Trabzonspor'u kimse suçlayamaz.

 

Bu daha önceki Etik Kurul raporunda da gayet açık yer almış ve Trabzon'un temiz olduğu belirtilmişti. Bundan Trabzonspor'a bir sorun çıkartamazlar. Bizi oraya kenar süsü olarak koyuyorlar" dedi.

 

'BU KADAR TESADÜF FAZLA'

Şener, olayların arka arkaya gelmesinin tesadüf olmadığını da belirterek, "Etik Kurul raporunu TFF yönetimine veriyor, aynı anda Fenerbahçe CAS'taki davasını geri çekiyor ve Federasyon Yönetim Kurulu da toplantı yapıyor. Bunların tesadüf olmadığına inancım tam. Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.

 

Burada bir gariplik var, film dönüyor. Ancak akşama kadar tüm detayları öğrenmiş oluruz. Buna göre de Trabzonspor olarak bir tedbir alırız. Önemli olan TFF yönetim kurulunun bahsi geçen maçları PFDK'ya sevk edip etmeyeceğidir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor