Şener'den Baros'a veto!

Baros'u elden çıkartmanın yolunu arayan G.Saray yönetimi, arasını düzeltmek istediği Trabzonspor’a deneyimli golcüyü önerdi.Başkan Şener, istenmeyen bir oyuncu almayacaklarını söyledi.   Galatasaray, Milan Baros'tan kurtulmanın formülünü bulurken, bir taş

Şener'den Baros'a veto!

Baros'u elden çıkartmanın yolunu arayan G.Saray yönetimi, arasını düzeltmek istediği Trabzonspor’a deneyimli golcüyü önerdi.

Başkan Şener, istenmeyen bir oyuncu almayacaklarını söyledi.

 

 

 

Galatasaray, Milan Baros'tan kurtulmanın formülünü bulurken, bir taşla da iki kuş vurmayı hedefliyor.

 

Burak Yılmaz transferinin ardından arasının açıldığı Trabzonspor'un kapısını Çek yıldız için çalan sarı kırmızılılar, "Baros'u al, para istemem" derken, Karadeniz kulübüyle olan kırgınlığı da böylece ortadan kaldırmayı planlıyor.

 

Galatasaray yönetimi, Trabzonspor ile olan ilişkilerin düzelmesini ve Selçuk, Engin, Ceyhun ile son olarak Burak Yılmaz transferi nedeniyle oluşan kırgınlığı ilk etapta ortadan kaldırmak istiyor. Bu nedenle her hangi bir bedel talep etmeden Baros, bordo mavililere önerildi.

 

Baros'un inadına takıldı

 

Sarı kırmızılılar iki gün önce, "Baros ile anlaşırsanız bu transfere onay veririz. Karşılığında para da istemeyiz" diyerek Trabzonspor'a müthiş bir teklif sundu.

 

Arap kulüplerinin peşinde koştuğu ve Quaresma karşılığı Beşiktaş'ın da takas etmek istediği Baros şu anda altın tepsi içinde bordo mavililere sunulmuş durumda. Bu teklifin ardından önceki gün Milan Baros'un menajeri Pavel Paska ve Trabzonspor yöneticileri bir araya gelip buluştu. Ancak, bordo mavililer Çek yıldızın inadına takıldı.

 

1.8 milyon Euro'yu reddetti

 

Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi olan ve 2.7 milyon Euro garanti para üzerinden mukavelesi bulunan Baros, bu parayı kuruşu kuruşuna istedi. Golcü ve menajeri, yıllık ücretin 1.8 milyon Euro'ya inmesini ve 900 bin Euro'luk fedakarlık talep eden Trabzonspor'un teklifine şimdilik olumsuz yanıt verdi. Karşılıklı görüşmelerin sonucunda Trabzonspor cephesi, Pavel Paska'ya, "Ücretini aşağıya indirmesi halinde Baros'a kapımız açık. Galatasaray'dan aldığı parayı vermemiz mümkün değil. Durumu gözden geçirin ve cevabını bize bildirin" dedi.

 

Teknik heyetin istekleri önemli

 

Trabzon Başkanı Sadri Şener ise, Baros transferiyle ilgili, "Biz büyük bir camiayız. Elbette birçok önemli yöneticimiz var. Camiamıza yakın önemli isimler var. Onlar aracılığıyla bu teklif bize gelmiş olabilir. Ortada net bir durum yok. Teknik heyetimizin istekleri bizim için önemlidir. Ama şu anda başka bir kulübün göndermek istediği bir oyuncuyu almayı düşünmüyoruz. Hem G.Saray'a kırgın olan taraf biziz. Nasıl düzeleceğini bırakın da biz söyleyelim" demekle yetindi.

 

 

Bu iddianın yalan olduğunu biz yazmıştık - haber için tıklayınız -  

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler