"Şener vermeden Burak'ı almam"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz ile ilgili açıklamalarda bulundu. FENER KENDİ GİTMEDİAysal, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne kendi isteğiyle gitmediğini de iddia etti. "Trabzonspor kendisine güvendiği için Avrupa'ya g

"Şener vermeden Burak'ı almam"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

FENER KENDİ GİTMEDİ

Aysal, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne kendi isteğiyle gitmediğini de iddia etti. "Trabzonspor kendisine güvendiği için Avrupa'ya gitme riskini aldı. Fenerbahçe'nin bir endişesi vardı ve 'Gitmiyorum' dedi. Çünkü sonra bir sorun çıkacaksa buna rağmen yurtdışına gidiyorsan çok ağır oluyor cezası.

 

Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gitmeme sebebi karşılıklı mutabakatla olmuştur. O günkü federasyonun kendi başına böyle bir kararı alabileceğine ve aldığına inanmıyorum" diye konuştu.

 

TRABZON VERMEDEN BURAK'I ALMAM

Trabzonsporlu Burak Yılmaz transferi gündemdeki yerini koruyor. Aysal bu konuda ilk kez net konuştu.

 

Aysal, "Burak 36 gol atmış. Herkes şimdi onu isteyecek. Ama kulüplerle ilişkilere çok önem veriyorum. Geçen sezon benim haberim olmadan Kayserispor ile bir Amrabat meselesi gelişti. Çok üzüldüm.

 

Trabzonspor Başkanı bana 'İhtiyacımız yok alın' demeden Burak'ı almam. İstenirse 5 milyon euro ödenir ve alınır ancak bu yolu izlemem" diye konuştu.

 

İlişkilere değinmişken, sezon içinde Arena'da Rıza Çalımbay'ın yakınları ile kulüpten bir ismin yaşadığı istenmeyen diyaloğa da değindi Başkan. Aysal, "Hemen Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ı aradım. Özür diledim. Rıza hoca ve ailesini kendi locamda maça davet ettim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor