Şener ve Şakar'a iyi haber!

Şike ve teşvik soruşturması kapsamında statlara girişi yasaklanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar'a müjdeli haber geldi. Sadri Şener ve Nevzat Şakar'ın seyirden men yasakları kaldırıldı.Futbol Federasyonu Başkan Vekili Göksel Gümü

Şener ve Şakar'a iyi haber!

Şike ve teşvik soruşturması kapsamında statlara girişi yasaklanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar'a müjdeli haber geldi. 

Sadri Şener ve Nevzat Şakar'ın seyirden men yasakları kaldırıldı.

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın da statlara giriş ve seyirden men yasağı kaldırıldı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar ve Futbol Federasyonu Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın statlara giriş yasağı kaldırıldı..

İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) eski yöneticisi uroğlu Serdal Adalı, BJK futbol genel direktörü Tayfur Havutçu ve BJK Protokol Müdürü Ahmet Ateş’in de aralarında bulunduğu 21 kişi hakkındaki seyir yasağının kaldırılmasına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor