Şener ve Güneş zirvesi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yaklaşık 1 saat sonra Şenol Güneş ile Antalya'da görüşecek.Jaja Coelho ve Kemal Tokak transferlerine ilişkin konuşması beklenen Güneş ve Şener ikilisinin bu görüşmeden sonra çalışmaları hız vermesi bekleniyor.Bordo-mavili e

Şener ve Güneş zirvesi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yaklaşık 1 saat sonra Şenol Güneş ile Antalya'da görüşecek.

Jaja Coelho ve Kemal Tokak transferlerine ilişkin konuşması beklenen Güneş ve Şener ikilisinin bu görüşmeden sonra çalışmaları hız vermesi bekleniyor.

Bordo-mavili ekipte bu ikilinin yanısıra sezon boyunca izleme komitesi tarafından takip edilen ve haklarında olumlu rapor verline futbolcular konusu da görüşülecek. Transfer son şeklini bu görüşmeden sonra alacak.

JAJA KONUSU

Trabzonspor taraftarının çok istediği Jaja konusunda Başkan Sadri Şener'in de tavrı yumuşadı. Transferle ilgili girişim yapılıp yapılmaması konusunda karar Şenol Güneş ile yapılacak toplantıdan sonra netleşecek.

Başkan Sadri Şener daha önce Jaja ile ilgili yaptığı araştırmada Jaja'nın menajerinin yüksek rakam istemesi bu transferi zora sokarken, bu oyucunun son durumu Şenol Güneş ile yapılacak toplantı sonucu şekillenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor