Şener uzun aradan sonra Aker'de

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yasağının kalkmasının ardından ilk kez Avni Aker Stadı'nda maç izledi. Trabzonspor'da seyirden men yasağı kalkan kulüp başkanı Sadri Şener, yasağının kalkmasının ardından ilk kez Hüseyin Avni Aker Stadı'nda maç izledi. Ge

Şener uzun aradan sonra Aker'de

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yasağının kalkmasının ardından ilk kez Avni Aker Stadı'nda maç izledi.

 Trabzonspor'da seyirden men yasağı kalkan kulüp başkanı Sadri Şener, yasağının kalkmasının ardından ilk kez Hüseyin Avni Aker Stadı'nda maç izledi.

 Geçen hafta İstanbul'da yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını da stattan izleyen başkan Şener için bordo-mavili taraftarlar, 'Evine hoşgeldin büyük başkan' yazılı pankart açtılar. Bordo-mavili taraftarlar ayrıca, hafta içerisinde Trabzonspor ilişkin açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a destek vererek, ''Gururumuz Erdoğan Bayraktar, 20 sene değil bir asır geçse de yanındayız'' yazılı pankart açtılar.

 sadri_sener_ic.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor