Şener: 'TFF’yi devireceğiz'

Kulüpler Birliği Vakfı’nın Ankara’da gerçekleştirdiği toplantıda başkanlık seçiminin yanı sıra ilginç diyaloglar da toplantıya damgasını vurdu... Yıldırım Demirören federasyonuna karşı muhalefet yapan kulüpler arasında yaşanan güç birliği Kulüpler birliği

Şener: 'TFF’yi devireceğiz'

Kulüpler Birliği Vakfı’nın Ankara’da gerçekleştirdiği toplantıda başkanlık seçiminin yanı sıra ilginç diyaloglar da toplantıya damgasını vurdu...

 Yıldırım Demirören federasyonuna karşı muhalefet yapan kulüpler arasında yaşanan güç birliği Kulüpler birliği seçiminde de gözden kaçmadı.

Başkanlık seçiminin ardından Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in, "Arkadaşlar ben 27’ sinde mahkemede olacağım. TFF Genel Kuruluna  gelebilir miyim bilmiyorum.  Ama birlikte Yıldırım Demirören federasyonunu düşürme planını gerçekleştirmeliyiz ?" çıkışına aynı cephede görünen G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın, "Sadri bey bu olay bugünün konusu değil" şeklinde cevap verdi

Şener’in TFF ile ilgili bu çıkışına Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’dan destek gelmesi göze çarparken, G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav da Demirören federasyonuna destek çıkan açıklamalar yaptı.

Kulüpler Birliği daha önce gündemine aldığı yüzde 11’lik şampiyonluk payının havuza aktarılması yönündeki çalışmayı ise bir sonraki toplantıya bıraktı.

Yayıncı kuruluş Digitürk’ün play – off talebi tekrar gündeme gelirken 18 kulüp yetkilisi talebi  dille redetti

Ancak Kulüpler  Digitürk farklı bir kupa talebi ve ek bir gelir talebi ile gelirse bunu tekrar gündemimize alabiliriz" görüşünde birleşti.

Bu arada toplanın en ilginç diyaloğu Trabzonspor Başkanı Şener ile G.Birliği Başkanı Cavcav arasında yaşandı.

Şener’in, "İlhan abi yıllardır bu işin içindeyim bir gün de senin paran kasamıza girsin hep bizim paralarımız senin kasana giriyor bu devir değişmeli"şeklindeki sözlerine  G.Saray başkanı Ünal Aysal da, destek verdi. Aysal  "Evet Sadri bey doğru söylüyor" deyince Cavcav, "Benim param çok kıymetli" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor