Şener: Şike yapan düşsün

Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nın ardından kulüp başkanları ve temsilcileri basına kısa açıklamalarda bulundu.Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, "Şike yapan küme düşecek. 58. madde aynen kalabilir" diye konuştu. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlha

Şener: Şike yapan düşsün

Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nın ardından kulüp başkanları ve temsilcileri basına kısa açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, "Şike yapan küme düşecek. 58. madde aynen kalabilir" diye konuştu.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise, "Gayet iyi, birlik ve beraberlik içinde alınan bir karar. 58. madde ile ilgili yorum yapmam doğru olmaz" şeklinde konuştu.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen de, "Uzun bir tartışmanın ardından, zaten 58. maddenin değişmesi gerektiğini hepimiz kabul ediyoruz. Burada tartışma konusu şike varsa küme düşme olsun mu, olmasın mı? Bir defaya mahsus af olsun mu, olmasın mı? Böyle birşey söz konusu değil. Biz de orada Federasyon'a sunulan öneride, eğer şike yaptığı belgelenen birileri varsa, mutlaka küme düşsün. O olacak ve bu kademelenecek. Onunla ilgili çalışmalar yapılacak. Teşebbüs konusunda küme düşürülmenin olmaması gerekiyor. Benim şahsi düşüncem bu yönde. Kulüpler Birliği henüz bir düşünce oluşturmadı. Bununla ilgili ayın 26'sında çalışma yapacak.

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Adnan Öztürk ise, basın mensuplarının ısrarlı sorular karşısında, "Galatasaray Kulübü olarak bu konuda bir açıklama yapmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor