Şener şike çalıştayına neden gitmedi?

Şener, "Şikeyi yok etmek isteyen bunun için panel düzenleyen insanlar bugüne kadar ne yapmış ki ben o kurultaya gideyim. Her şey bitmiş, olayın üstü kapatılmış. Beni çağırıyorlar. Türkiye'deki sorun çözülmedi ki daha.." dedi."Trabzonspor Başkanı olarak or

Şener şike çalıştayına neden gitmedi?



Şener, "Şikeyi yok etmek isteyen bunun için panel düzenleyen insanlar bugüne kadar ne yapmış ki ben o kurultaya gideyim. Her şey bitmiş, olayın üstü kapatılmış. Beni çağırıyorlar. Türkiye'deki sorun çözülmedi ki daha.." dedi.

"Trabzonspor Başkanı olarak oraya gidip bu fikirlerinizi söyleseydiniz" sorusuna ise Şener, "Oradaki insanlar bu işin muhatabı değil ki... Hem avukatlarımız gitti. Konuştular" yanıtını verdi.

Konu takıma ödenmeyen paralara da gelirken Şener, bu konuda şunları söyledi: "Herkes parasını alıyor. İçeride bir iki aylık paralar olabilir. İnsanların maaşları ödeniyor. Yakında 7 milyon lira temettü ödeyeceğim."
'AZİZ YILDIRIM BUYURSUN GELSİN'

Şenol Güneş'in açıklamaları için yorum yapmayan Başkan Şener, Fenerbahçe-Trabzon maçı için kente geleceği iddia edilen Aziz Yıldırım için ise "Buyursun gelsin. Kulüp başkanları takımlarının başlarında tabii ki olabilirler" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor