Şener: Şampiyon 26'da açıklanır

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 26 Ocak’taki genel kurulda geçtiğimiz sezonun şampiyonunun açıklanacağını söyledi.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 26 Ocak'taki genel kurulda geçtiğimiz sezonun şampiyonunun açıklanacağını söyledi.Şener, "her şey ortaya çı

Şener: Şampiyon 26'da açıklanır

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 26 Ocak’taki genel kurulda geçtiğimiz sezonun şampiyonunun açıklanacağını söyledi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 26 Ocak'taki genel kurulda geçtiğimiz sezonun şampiyonunun açıklanacağını söyledi.

Şener, "her şey ortaya çıkacak" dedi, yeni transfer Olcan'a övgü yağdırdı.

ŞU AN 26 OCAK'I BEKLİYORUZ
-26 Ocak'taki kongreyi bekliyoruz. O tarihte ne olacağı şu an belli değil. Ne gibi kararlar, ne önergeler verilecek bunlar henüz açıklanmadı. Federasyon 23 ya da 24 Ocak'ta bunları duyuracak.

AYDINLAR PERŞEMBE GÜNÜ UEFA'YA GİDECEK
-Her şey Şubat ayının içerisinde belli olacak gibi duruyor. Şu an görünen bu. Tabi bu bizim gördüğümüz durum bu, sonuçta bizim tekelimizdeki bir konu değil, bir de UEFA'nın kriterleri var. Benim bildiğim kadarıyla TFF Başkanı Mehmet Ali Bey, Perşembe günü UEFA'ya giderek bu konuları görüşecek. Onların kriterleri doğrultusunda iç kararları Türkiye Futbol Federasyonu alır ama dış kararları UEFA alacak.

Devamı sayfa 2'de

GEÇEN SEZONUN ŞAMPİYONU 26 OCAK'TA BELLİ OLUR
-Tüm merak edilen konular, yani şampiyonluk kupası, kimin düşeceği ya da düşme kalkacak mı, kimin puanının silineceği gibi tüm bu konular UEFA ile beraber görüşülecek.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu kim olacak, kupa kime verilecek, bence bu sorunun cevabı, 26 Ocak'taki genel kurulda yanıt bulacak. Tabi bu benim şahsi tahminim. Şampiyonluk kupasının bize verilmesi gerektiğinde daha önce konuştuk, artık bu konuda bir şey söylemek istemiyorum, sadece 26 Ocak'ı bekleyip, göreceğiz, 26 Ocak'ta her şey ortaya çıkacak.

OLCAN TAM İSABET
-Olcan tam bir nokta transfer oldu, tam isabetli bir transfer oldu. Çok yararlı bir oyuncu, şu an takım da çok iyi, Olcan da takıma tam ayak uydurdu. Tabi biliyorsunuz büyük takımda oynamak öyle kolay iş değil, hele ki, devre arası transferleri daha zordur ve takıma direk girip, katkı sağlamak zordur ancak Olcan bu konuların hepsinde başarılı oldu. Olcan, Burak ile de çok iyi anlaşıyor, zaten saha dışında da çok iyi arkadaşlar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler