Şener Özertem'e dava açtı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan vekili Mehmet Ufuk Özertem hakkında Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener'e , Yazılı ve sözlü basın yoluyla hakaret ve aşağılayıcı sözler sarf ettiği gerekçesiyle hakkında 3 ay ile 2 yıl arasında hapıs istemiyle da

Şener Özertem'e dava açtı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan vekili Mehmet Ufuk Özertem hakkında Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener'e , Yazılı ve sözlü basın yoluyla hakaret ve aşağılayıcı sözler sarf ettiği gerekçesiyle hakkında 3 ay ile 2 yıl arasında hapıs istemiyle dava açıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Mehmet Ufuk Özerten'in, Ulusal bir Televizyonda 9 mayıs 2012 tarihinde yaptığı basın açıklamasında Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e "sportif ve ticari mezarlıktan çıkarma, vefasını göstermemiş Eski Spor Bakanımız ve en yakın çalışma arkadaşının bile arkasından dedikodu yapan bir kişiyi futbol dünyasına havale ediyorum" sözlerinin yanı sıra aynı basın açıklamasında "suskunluğum Asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım var ama, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye" sözle sarf etmişti. 3 AY-2 YIL ARASINDA YARGILANACAK Bu nedenle TFF başkan vekili Mehmet Ufuk Özertem hakkında Yazılı ve sesli iletiyle Trabzonspor başkanı Şener'e hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılmasına karar verildi.

Trabzon 1.Sulh ceza mahkemesinde görülecek davada Özertem TCK'nın 125. Maddesi gereği 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak. Dava önümüzdeki günlerde başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor