Şener lig için umutlu konuştu

 Trabzonspor başkanı Sadri Şener  fikstürü değerlendirdi. Bordo mavili ekibin başkanı  Şener ligde mücadele edecek tüm takımlara başarılar dilediğini belirterek” Trabzonspor her sezona şampiyonluk paralası ile başlar bu sezonda hedefimiz aynı.  Ligde ilk

Şener lig için umutlu konuştu



 Trabzonspor başkanı Sadri Şener  fikstürü değerlendirdi. Bordo mavili ekibin başkanı  Şener ligde mücadele edecek tüm takımlara başarılar dilediğini belirterek” Trabzonspor her sezona şampiyonluk paralası ile başlar bu sezonda hedefimiz aynı.  Ligde ilk  maçımızı deplasmanda Karabük ile oynayacağız. Lige iyi bir başlangıç yapmak ve moralli girmek için ilk maçlar önemlidir. Karabük maçıyla iyi bir başlangıç yaparsak arkası gelir .

 

Başkan Sadri Şener derbi maçların cezalı maçlara rastlamamasının şans  olduğunu belirterek “Bildiğiniz gibi 3 maçlık seyircisiz oynama cezamız var. Ligin 7.haftasına kadar seyircisiz oynayacağız. Fener ile 5.haftada bir derbi oynayacağız ama bildiğiniz gibi, bu maç deplasmanda.   Derbilerin cezalı olduğumuz ve evimizde seyircisiz oynayacağımız maçlara rastlamaması bizim için avantaj oldu  Fener maçına kadar oynayacağımız 5 maçıda kazanarak bu maça moralli çıkmak istiyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor