Şener: Kimseye kırgın değilim

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, statlara giriş yasağının kaldırılmamasını eleştirirken, "Galatasaray maçında en yakın karakola gidip imza attım. Ben İstanbul'daydım, maçın Trabzon'da olduğunu herkes bilir. Maçın devre arasında da imza atmamı isted

Şener: Kimseye kırgın değilim

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, statlara giriş yasağının kaldırılmamasını eleştirirken, "Galatasaray maçında en yakın karakola gidip imza attım. Ben İstanbul'daydım, maçın Trabzon'da olduğunu herkes bilir. Maçın devre arasında da imza atmamı istediler, 45 dakika içinde benim Trabzon'a gidip maçı seyretmemin imkanı yok. Komik bir durum" diye konuştu.

Sadri Şener, şike davasında dün statlara giriş yasağı kaldırılan 28 kişi arasında yer almamasını değerlendirdi. Kendisi de dahil 36 kişinin daha statlara giriş yasağının devam ettiğini belirten Şener, "Konuya çok hakim değilim. Dün akşam bazı gelişmeler olmuş. Ben işim dolayısıyla Bodrum'a gelmiştim.

Sporcuları, yani spordan para kazanan kişilerin zannediyorum ki, stada giriş yasağını kaldırdılar. Doğru bir karar. Bizim para kazandığımız falan yok biz mesai harcıyoruz sadece. 

Bu, tabi ki de yorum farkı. Yinede hukuk daha doğrusunu bilir. 18. maddenin holiganlar için yazılmış bir madde olarak biliyorum. Yöneticiler de bu cezayı alabilir ama onunla ilgili bir şeyler yapmış olması lazım. Mesela şeref tribününde bir şey yapmış olması, sahaya bir şeyler atmış olması lazım.

Kanunu okuyunca tam öyle demiyor. Sadece stada girişi yasaklıyor. Bu işin birde komik tarafı var. Antrenmana gidiş de yasak olunca tabi bu holiganlar için çıkmış bir yasa olduğu belli oluyor.

Bizim kulübün olduğu yer antrenman sahasıyla aynı yer. O zaman antrenman varken kulübe de gidemiyoruz. Tuhaf bir şey olmuş yani. Düzelir inşallah, hukuk halleder, her şey düzeltilir" dedi.

"MAÇ ZAMANLARI KARAKOLA GİDİP İMZA ATIYORUM"
Trabzonspor maçı olduğu zaman karakola gidip imza attığını söyleyen Başkan Şener, "Geçen Fenerbahçe maçında en yakın karakola gidip imza attım. O durum da çok komikti. Maçın Trabzon'da olduğunu herkes bilir.

Ben İstanbul'dayım gidip imza atıyorum, polisler 'devre arasında da gel imza at' diyorlar. 45 dakika içinde benim Trabzon'a gidip maçı seyretmemin imkanı yok. Teknik olarak da öyle bir vasıta yok zaten" ifadelerini kullandı.

"LİDER OLMANIN ZORLUKLARI VAR"
Bu durumun psikolojik olarak bir sorun yaşatmadığını kaydeden Şener, "Lider olmanın zorlukları vardır. Başkan olmanın zorlukları vardır.

Bunlar yaşamda olan şeyler. Benim her zaman söylediğim bir cümle var; 'Hukukun üstünlüğü' buna inanırsın bununla yaşarsın. Tabi rutin bir hayatın dışına çıkmış oluyoruz.

Gençlerbirliği ile yarın maçımız var. Maçımızın olmadığı bir gün yok bizim. O maç için de burada olursam en yakın karakola gider imzamızı atarız. İstanbul'a gidersem orda da bir karakola gider imzamızı
atarız" dedi.

"KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM"
Bu olaylardan dolayı kimseye kırgın olmadığını da sözlerine ekleyen Şener, "Ben kolay kolay kırılmam. Küsmem kimseye. Yapı dolayısıyla böyle bir insanım. Bu konular çok göz önüne geliyor bunlar sadece çok keyifli şeyler değil" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor