Şener: "İstediğimizi aldık"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yeni federasyon başkanı Yıldırım Demirören’in 20 Marta kadar karar vermesini gerektiğini belirtti.Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, TFF Genel Kurulu'nu, taraftarın kendisine olan tepkisini ve Yıldırım Demirören'den b

Şener: "İstediğimizi aldık"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yeni federasyon başkanı Yıldırım Demirören’in 20 Marta kadar karar vermesini gerektiğini belirtti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, TFF Genel Kurulu'nu, taraftarın kendisine olan tepkisini ve Yıldırım Demirören'den beklentilerini açıkladı.

Sayın Başkan kongre nasıl geçti?
Gayet iyi geçti. Desteklediğimiz aday kazandı. Zaten tek aday vardı. O da seçimi kazandı. Ülkemiz, futbolumuz için hayırlı olsun..

Siz Yıldırım Demirören'e destek vererek çok tepki aldınız?
Taraftar biraz aceleci davrandı. Ben de aceleci bir insanımdır. Fakat şimdi onlar da olumlu düşünüyor. Ben kulübün menfaatlerini düşünüyorum. Biz bir adaya destek verdik ve kazandı. Ne yani dışarıda mı kalsaydık? Şimdi icraatları göreceğiz, görmek istiyoruz. Attığımız adım olumlu. Ben öyle düşünüyorum.

Yıldırım Demirören bu işi başarır mı?
Başarır inşallah. Genç çalışkan bir arkadaşımız. 20 Mart'a kadar bu işi sonuçlandırması lazım. Bunu yapacağına da inanıyorum. Zaten yapmazsa gereğini UEFA yapacak.

Demirören ile ne konuştunuz? Size söz verdi mi?
Ben ona kurulları değiştirme dedim. O da öyle düşünüyor. Çünkü kurullar çalışmaları bitirmiş. Etik Kurulu ikinci kararını vermiş, raporunu hazırlamış. Tek sorun Merkez Hakem Kurulu.. Onlar da bu olaylar nedeniyle arada kendi başlarına bir şeyler yaptılar. Fakat şu 20 Mart'ta kadar olan süreç sonrası diğer işler zaten kolay. Sayın Demirören bu işleri çözer.

TFF yönetimine iki isim (Mustafa Beyazlı, Taylan Üner) soktunuz. Sizce bu başarılı bir hamle mi? 
Evet, Trabzonspor tarihinde bu bir ilk. Önemli bir başarıdır. 

Etik Kurulu'nun yeni raporu nasıl? Konu hakkında bilginiz var mı?
Hayır bilgim yok. Zaten ilki ile aynıdır. Farklı ne olabilir ki? Ne değişti yani..

Kulüpler Birliği Başkanı mı oluyorsunuz?
Yıldırım Demirören öncesi de bu bana teklif edildi ve kabul etmedim. Şimdi şimdi yine aynı konu gündeme geldi. Yine düşünmüyorum. Zaten aday olan arkadaşlar var.

Mecnun Otyakmaz ile ne konuştunuz?
Son gelinen noktayı analiz ettik. Gerginlik istemiyor. Zaten iki hafta sonra maçımız var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor