Şener Havaalanında terör estirdi

Trabzonspor’daki kötü gidişat Akhisar Belediye mağlubiyeti ile de devam ettiAkhisar Belediye-Trabzonspor karşılaşması sonrasında Trabzonspor kafilesini taşıyan otobüs İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na doğru giderken, Başkan Şener ve yönetim kurulu üyeler

Şener Havaalanında terör estirdi

Trabzonspor’daki kötü gidişat Akhisar Belediye mağlubiyeti ile de devam etti

Akhisar Belediye-Trabzonspor karşılaşması sonrasında Trabzonspor kafilesini taşıyan otobüs İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na doğru giderken, Başkan Şener ve yönetim kurulu üyelerini almak için stadyuma giden başka bir araç stadyum önünde Trabzonspor taraftarlarının tepkilerine maruz kaldı.

Araç stadyumdan ayrılırken Bordo-Mavili taraftarlar Başkan Şener’e ağır ithamlarda bulunurken, içlerinden bazılarının küfürlü konuşmaları gözlendi.

Başkan Şener taraftar gurubu ile karşı karşıya kalırken olayın büyümeden önlenmesi gönüllere su serpse de, iş bu kadarla da kalmadı.

Şener hıncını yöneticilerden aldı

Başkan Şener Kafilenin havalimanına gelmesinin ardından kendisine taraftar tarafından “Ş...fsiz” şeklinde hakaret edildiğini , ve yönetim kurulu üyelerinin de buna  tepki vermemelerinin bu söylemi onayladıkları anlamına geldiğini söyledi.

Başkan Şener’in üzgün ve sinirli tavrı havalimanında da sürerken yönetim kurulu üyelerine çok sert uslup ile tepki koyan Şener yönetim kurulu üyelerinin oturduğu bölümden ayrılarak başka bir alana geçti ve İstanbul uçağını beklemeye başladı.Başkan Sadri Şener daha sonra TFF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Beyazlı ile birlikte İstanbul'a uçtu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor