Şener haber61'e açıklama yaptı

Haber61 Özel  - Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer ile ilgili açıklama yaptı. Şener şuanda biten bir transfer olmadığını açıkladı. Başkan Sadri Şener, haber61'e yaptığı açıklamada transferlerle yöneticilerin ilgilendiğini belirterek, "Genel Menajer

Şener haber61'e açıklama yaptı

Haber61 Özel  Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer ile ilgili açıklama yaptı. Şener şuanda biten bir transfer olmadığını açıkladı.

 

Başkan Sadri Şener, haber61'e yaptığı açıklamada transferlerle yöneticilerin ilgilendiğini belirterek, "Genel Menajerimiz Giray Bulak ve yönetici arkadaşlarımız transfer ile ilgili çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar. Şuana kadar biten bir transfer yok. Ayrıca bana ulaşan bir transfer haberi de yok. İlgilendiğimiz futbolcular tabiki var. Onlara arkadaşlarımız görüşüyor. Bana da şuana kadar imza için belge gelmedi. Transferler bitince size bilgi veririz" dedi.

 

Öte yandan Trabzonspor Zenitli Lukovic ile her konuda anlaştığı iddia edilirken Yönetim bonservis bedelinde indirim yapmak için Trabzonsporlu yöneticilerden süre isteyen ve Zenitli yöneticilerle görüşen Lukoviç'den gelecek haberi bekliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor