Şener: Güneş'le bir sorunum yok

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Şenol Güneş'le ilgili bir sorun olmadığını, Güneş'in verdiği listeye göre transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Şener, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyareti sırasında gazetecilere yaptığı açıkl

Şener: Güneş'le bir sorunum yok

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Şenol Güneş'le ilgili bir sorun olmadığını, Güneş'in verdiği listeye göre transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

 

Şener, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyareti sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Şenol hocayla görüştük, bir sorun yok. Hoca tatile gitti. Onun verdiği listeye göre transfer çalışmaları devam ediyor. Bir sıkıntı yok. Biz ne kadar Trabzonsporlu isek, Şenol hoca da o kadar Trabzonsporlu'' dedi.

 

Hakkında transfer iddiaları çıkan Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu hatırlatan Şener, ''Burak'ın transferiyle ilgili bir talep, ya da bize ulaşan bir şey yok. Burak zaten milli takımla gitti. Menajeri de bizi aramadı. Sadece gazetelerde yazılıp çiziliyor. Burak bizim oyuncumuz. Bizde de her zaman mutlu olduğunu söylüyor. Dolayısıyla bir sıkıntımız yok'' diye konuştu.

 

Transfer çalışmaları 

Şener, ekonomik kriz nedeniyle Türkiye'de büyük transfer yapabilen takım sayısının belli sayıda olduğunu, Trabzonspor'un da ihtiyaçlarına göre transfer yapacağını söyledi.

Takımda bir stoper eksiği olduğunu, bu eksiği gidermeye çalıştıklarını anlatan Şener, Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin ile protokol yaptıklarını kaydetti.

 

Şu anda resmi transfer değil, protokol yapılabildiğine işaret eden Şener, ''Fildişi Milli Takımı stoperi ile görüşmelerimiz belli bir noktaya kadar geldi. Eskişehir'deki Alper arkadaşımızın fiyatı biraz yüksek, biraz daha düşünüyoruz onu. Zaten süre de var. Onun dışında yerli oyuncu almaya çalışıyoruz'' dedi.

 

UEFA'nın kararı / Devamı Sayfa 2'de

 

Sadri Şener, UEFA'nın 30 Mayıs'a kadar Türk takımları hakkındaki kararını açıklamasının beklendiğini belirterek, şöyle konuştu:

''Biz de bu kararı bekliyoruz. Buradaki sonuçlara göre transfer çalışması yapılacak. Bütün Türkiye'yi yasakladığı zaman transferi bırak, eldeki bütün futbolcular gider. Yabancılar gider, yerliler yurt dışına gider.''

 

Şener, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni yönetimini ilk zamanlar desteklediğini, ancak aldığı son kararlardan sonra federasyon hakkında pek olumlu şeyler söyleyemeyeceğini kaydetti.

 

Ziyaretin ardından Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Şener'e, Bodrum Şehir Stadı'nın çimlendirme çalışmalarına verdiği destekten dolayı plaket, Bodrumspor forması ve atkı verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler