Şener: Futbol kaosa girebilir

HABER61 ÖZEL - Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, haber61'e sıcağı sıcağına açıklamalarda bulundu.Şener, "TFF istifa ederse başka bir kaos başlayacak, UEFA kararını ver diyecek" dedi.TFF Genel Kurulu'nun çok hareketli geçtiğini belirten Sadri Şener, "TFF ay

Şener: Futbol kaosa girebilir

HABER61 ÖZEL - Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, haber61'e sıcağı sıcağına açıklamalarda bulundu.

Şener, "TFF istifa ederse başka bir kaos başlayacak, UEFA kararını ver diyecek" dedi.

TFF Genel Kurulu'nun çok hareketli geçtiğini belirten Sadri Şener, "TFF ayrılma sinyali veriyor böyle birşey var ortada. Bizim Etik Kuruldan falan bir sıkıntımız yok biz onlardan geçtik. Futbolu düzgün hale soktuk mu? Sokamadık. Ama bizden de bu kadar hergün bununla mı uğraşacağız" diye konuştu.

KUPA NE ZAMAN GELECEK... Devamı sayfa 2'de

Şener, Süper Lig Şampiyonluğu'nun Trabzonspor'a verilmesi ile ilgili sorulan bir soru üzerine, "Fenerbahçe'ye ceza verilmezse kupa verilmez sonranın işi o. Fenerbahçe'ye ceza vermeleri lazım önce. Küme düşmesi lazım veya puanı silinmesi lazım. İşte Mart'a kadar bunlar bitecek zaten.

Savunmaları için 15-20 gün süre verildi ondan sonra kurullar kararlarını verecek, ondan sonra isteyen tahkime gidecek istemeyen gitmeyecek. Ondan sonra da federasyon al kupanı diyecek onda birşey yok. Prosedörü belli yani" diye cevap verdi.

Şener sözlerini şöyle sürdürdü: "Süreç başa dönerse başka bir kaos başlayacak Türk futbolunda. Bu sefer UEFA bastıracak ki diyecek ki karar ver. Vakit doldu, kendi kafana göre gidemiyorsun. Daha önce UEFA demişki Eylül'e kadar bu işleri bitir şimdi de Mart'a kadar bitir. TFF istifa ederse ayrı bir olay başlayacak ama"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor