Şener en çok neye sevindi?

Fanatik'e konuşan Başkan, Mersin'de önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, “Takımın potansiyelinden hiç şüphe etmedim. Sadece bir heyecan, şevk lazımdı” dedi.Mersin İdmunyurdu karşısında alınan galibiyet en çok Sadri Şener’i sevindirdi. Özellikle se

Şener en çok neye sevindi?

Fanatik'e konuşan Başkan, Mersin'de önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, “Takımın potansiyelinden hiç şüphe etmedim. Sadece bir heyecan, şevk lazımdı” dedi.

Mersin İdmunyurdu karşısında alınan galibiyet en çok Sadri Şener’i sevindirdi. Özellikle sezonun ikinci yarısında peş peşe gelen kötü sonuçlarla Trabzonspor tehlike hattına iyice yaklaşmıştı. Mersin deplasmanındaki 3 puanla az da olsa rahat nefes aldı. Takımın potansiyelinden hiçbir zaman şüphe etmediğini dile getiren Sadri Şener, “Bunu her zaman da dile getirdim. Ancak bir heyecan, bir şevk lazımdı. Mersin’de çok önemli bir maç oynadık. Ve karşılaşmanın büyük bölümünde oyuncularda o arzuyu, heyecanı gördüm. Ama önemli olan bunun devam etmesi” ifadelerini kullandı.

‘Henrique’ye sevindim’

Sadri Şener, Adrian, Janko ve Emerson gibi isimlerin kadroya alınmamasıyla ilgili olarak ise, “Bu tercihler teknik konudur. Ben karışmam. Hocanın alacağı tüm kararlara tam destek verdik. Hoca yapıyorsa, vardır bir bildiği. Bazı oyuncular için şanslar ortaya çıkıyor. Umarız iyi kullanırlar. Özellikle Paulo Henrique’nin gol atmasına çok sevindim” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler