Şener CAS kararı için ne dedi?

 Şener, “Allah doğrunun yanındadır. Kupamız ve şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi. Şener, “Yönetim, TFF’yi sıkıştırmayı bırakmamalıdır. Bu sonuç Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. Artık Federasyon, Trabzonspor’un şampiyonluğunu tescil etmeli ve kupayı

Şener CAS kararı için ne dedi?

 Şener, “Allah doğrunun yanındadır. Kupamız ve şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi. Şener, “Yönetim, TFF’yi sıkıştırmayı bırakmamalıdır. Bu sonuç Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. Artık Federasyon, Trabzonspor’un şampiyonluğunu tescil etmeli ve kupayı Trabzonspor’a vermelidir” şeklinde konuştu.

CAS’ın Fenerbahçe’ye verilen UEFA’dan 2 yıl men kararını onamasına Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener’den dikkat çeken yorum geldi; “Allah doğrudan yanadır.”

Trabzonspor’un son şampiyon olduğu ancak Fenerbahçe’nin şimdi CAS kararı ile de kanıtlanan Şike yaparak Trabzonspor’un şampiyonluğunu elinden aldığı 2010-2011 yılında Bordo-Mavililer’in başkanı olan Sadri Şener,  “Demek ki doğru dürüst ilkeli bir mücadeleyi bu zamana kadar getirmişiz. Kararı ilk duyduğumda ilk tepkim de kupamız ve şampiyonluğumuz hayırlı olsun diye oldu” dedi.

Yeni yönetime de tavsiyelerde buluna eski Başkan Şener, “Bundan sonraki yönetime önerim, ilkeli tavırlarını devam ettirip TFF’yi her anlamda Trabzonspor’un şampiyonluğunu tescil edecek hamlelerle sıkıştırmaktır. Dünya hukuk literatürü ve hukuk mahkemesi Trabzonspor’un şampiyonluğunu tescillemiştir. Bütün Trabzonspor taraftarlarına, camiasına hayırlı olsun. Bu işin tek çözüm yolu vardır. Federasyonun kupayı ve şampiyonluğu Trabzonspor’a iade etmesidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor