Şener Çarşamba geliyor

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Trabzonspor’ún  kurullarının yarın Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlediği destek toplantısına katılamayacak.Yarın  İstanbul’da Trabzonspor ile ilgili bir dizi toplantıya katılacak olan başkan  Şener  Çarşamba günü Trabz

Şener Çarşamba geliyor

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Trabzonspor’ún  kurullarının yarın Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlediği destek toplantısına katılamayacak.

Yarın  İstanbul’da Trabzonspor ile ilgili bir dizi toplantıya katılacak olan başkan  Şener  Çarşamba günü Trabzon’a gelecek

Başkan Şener ve yönetim kurulu ocak ayı ara transfer dönemi için teknik patron Şenol Güneş ile bir araya gelerek transferi şekillendirecekler.

Trabzonspor başkanı Sadri Şener ve asbaşkan  Nevzat Şakar  süren şike soruşturması nedeniyle kendilerine konulan korum tedbiri  yüzünden Trabzonspor’un antreman ve maçlarını izleyemiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor