Şener: "Burak rahat olsun"

Trabzonspor'un Başkanı, Burak'ın kulübe açtığı 430 bin euroluk dava için imalı konuştu. Şener bu paranın  kendileri için önemli olmadığını belirterek "Çok önemli bir para değil. Zaten Burak rahat olsun; şampiyonluğumuzu geri alınca onun da primini vereceğ

Şener: "Burak rahat olsun"

Trabzonspor'un Başkanı, Burak'ın kulübe açtığı 430 bin euroluk dava için imalı konuştu.

 

Şener bu paranın  kendileri için önemli olmadığını belirterek "Çok önemli bir para değil. Zaten Burak rahat olsun; şampiyonluğumuzu geri alınca onun da primini vereceğiz!" dedi.

 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, eski futbolcuları Burak Yılmaz'ın açtığı icra davası üzerinden mesajlar verdi. Şener, “Burak'a mı tenezzül edeceğiz. Onun 400 bin euro’sunun bilmem kaç katı bizim gelirimiz var. Onunla uğraşmayız” dedi.

 

2010-11 sezonunun şampiyonunun kendileri olduğunu ve UEFA'ya yapılan itirazdan umutlu olduklarını belirten Şener şöyle devam etti: “Ama iyi oldu; yapılanlar kendisinin karakterini ortaya koydu. Şampiyonluğumuz da ilan edildiğinde Burak'a şampiyonluk primi de vereceğiz!”

 

Devamı Sayfa 2'de


Bordo-Mavili kulübün başkanı Şener, şampiyonluk beklentilerinin sürdüğünü ve yurtdışındaki hukuk yollarını aramak zorunda olduğunu söyledi. Aksi halde taraftarlarının kendisine hesap soracağını belirten Şener “Ben Trabzonspor'un başkanıyım. Hakkını sonuna korumak durumundayım.

 

UEFA ve CAS müracatının yanı sıra İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidilecek. Ayrıca o sezonki ligin tescilinin iptalini istedik. Bu başvuruyu Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptık. 26-4 maddesine göre lig tescil edilmiş olsa bile eğer sonradan şike ve teşvik gibi olaylar çıkarsa, o tescil iptal edilebiliyor” diyerek sözlerini bitirdi.

 

Trabzonspor'un Başkanı, 430 bin euroluk davanın kendileri için önemli olmadığını belirtti. “Çok önemli bir para değil. Zaten Burak rahat olsun; şampiyonluğumuzu geri alınca onun da primini vereceğiz!” dedi.

 

Burak Yılmaz Galatasaray'a imza attıktan sonra ilk röportajını GS TV'ye vermişti.

 

Milli futbolcu buradaki konuşmasında “Trabzonspor'da bir şampiyonluk yaşadık. Güzel günlerim geçti” ifadesini kullanmıştı. Yani Burak da eski kulüp başkanı Sadri Şener gibi 2010-11 sezonunun şampiyonunu Fenerbahçe olarak değil Trabzonspor olarak görüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler