Şener: Bu maç kazanılacak

Bordo-Mavililer, Fenerbahçe zaferi için tek yürek olurken, maça giriş yasağı süren Başkan Şener'in otelde takımla yaptığı konuşma, duygusal dakikalar yaşattı.Trabzonspor, yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu ve taraftarıyla tek yürek olup, Fenerbahçe zafer

Şener: Bu maç kazanılacak

Bordo-Mavililer, Fenerbahçe zaferi için tek yürek olurken, maça giriş yasağı süren Başkan Şener'in otelde takımla yaptığı konuşma, duygusal dakikalar yaşattı.

Trabzonspor, yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu ve taraftarıyla tek yürek olup, Fenerbahçe zaferine kilitlendi.

Takım 5 maçtır galibiyet yüzü görememesine karşın, bir anda havaya giren Bordo-Mavililer’de, maça giriş yasağı süren Başkan Sadri Şener kafileyi İstanbul’da karşılarken, kamp yapılan otelde gerçekleştirdiği konuşmayla duygusal anlar yaşattı.

Fırtına’nın patronu, “Zor günler geçiriyoruz, ancak camia olarak nasıl birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu herkes gördü. Ben yanınızda olamayacağım belki, ama kalbim sizinle.

Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, bu maçın önemini biliyorsunuz, hepimiz size güveniyoruz.

Sahadan alnınızın akıyla çıkacağınıza olan inancımız tam” sözleriyle takımdaki motivasyonu bir anda yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor