Şener: "Alper transferi bitebilir"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gündem ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan Sadri Şener transferle ilgili olarak Alper'in işini bitirmeye çalıştıklarını ifade etti. Şener, "Transfer işleriyle arkadaşlar ilgileniyor. Ancak mevcut şartlar sebebiyle

Şener: "Alper transferi bitebilir"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gündem ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan Sadri Şener transferle ilgili olarak Alper'in işini bitirmeye çalıştıklarını ifade etti.

 

Şener, "Transfer işleriyle arkadaşlar ilgileniyor. Ancak mevcut şartlar sebebiyle bu işler öyle kolay olmuyor. Stopere bir yabancıyı (Sol Bamba) almak üzereyiz, Alper Potuk için asbaşkanımız Nevzat (Şakar) çalışıyor. Birkaç gün içerisinde ondan da sonuç alırız diye tahmin ediyorum..." 

 

"UEFA'nın vereceği karar bir tek bizim değil herkesin transferini, işlerini zorlaştırıyor. Ancak artık gelecek hafta gibi bu karar verilir. Beklentimiz belli. Kendi adımıza bir sıkıntımız, endişemiz yok. Başka takımlara ne olur bilmem. Onlar için artık konuşmak istemiyorum. Fakat UEFA da ceza vermez aynen devam derse ilginç bir durum ortaya çıkar. Bizim ülkemizde şike olayı zaten sulandı, içi boşaldı. Şimdi UEFA da aynı kararı onaylarsa UEFA'da da bu işler kabul görmüş olacak..."

 

"Ünal Karaman'ın ayrılığı teknik heyetin inisiyatifinde ve kararıyla olmuştur. Biz bu konuda Şenol Güneş'e tam destek ve yetki verdik. Bundan sonra o yönde atılacak adımları da hocamız atacaktır..."

 

"Federasyon konusunda bizim duruşumuz net. Bu federasyon bizlere, futbola zarar vermiştir. Gerekli uygulamaları yaptık diyorlar... Maddeleri değiştirip onu uygularsan, sonra yine başka maddeleri değiştirir onları da uygularsın. Biraz kandırmaca bu. Federasyon bizim elimizden alınan şampiyonluğu geri vermedi, sonraki icraatları vs. ortada. Bunları kulüpler birliğinde bir kez daha konuşacağız. Bizimle aynı fikirde olan başkanlar da var. Kulüpler birliği biraz federasyonun yanında gibi duruyor ama sonuçta ne olur göreceğiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor