Şener: Ağrıma gidiyor!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, 58. maddeye ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.TFF'nin Küme düşmeyle ilgili disiplin talimatının 58. maddesinde yapılması planlanan değişiklik konusunda Trabzonspor'un tavrı çok net.TFF Disiplin talimatının 58

Şener: Ağrıma gidiyor!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, 58. maddeye ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

TFF'nin Küme düşmeyle ilgili disiplin talimatının 58. maddesinde yapılması planlanan değişiklik konusunda Trabzonspor'un tavrı çok net.

TFF Disiplin talimatının 58.maddesinde yer alan  yöneticilerin şikeye karışması halinde küme düşürülür hükmünü kaldırıp, "yöneticilerin yanında futbolcuların da şikeye karışması halinde küme düşürülür şeklinde değiştirilmesi talebi Fenerbahçe Kulübü'nden gelirken, Trabzonspor bu konudaki tavrını çok net şekilde ortaya koydu.

Devamı sayfa 2'de...

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, haber61'e Kulüpler birliği toplantısında, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Yıldırım Demirören ve kendisinin toplantıdan ayrıldıktan sonra böyle birşeyin konuşulduğunu belirterek, "TFF Başkanı Aydınlar, Kulüpler Birliği başkanı Demirören ve ben toplantıdan ayrıldıktan sonra,böyle birşey gündeme gelmiş. Bu konuda Trabzonspor'un tavrı nettir. Bu konuda fazla konuşmanın da gereği zaten yok. Böyle bir şey olmaz. Trabzonspor olarak böyle bir değişikliğe asla onay vermeyeceğiz" dedi.

Devamı sayfa 3'te...

 

Sadri Şener maçın hakemi Kuddusi Müftüooğlu'nun yönetimiyle ilgili de, "Biz zaten kötü oynadık. Şampiyonlar ligi maçları ve lig maçları nedeniyle oyuncularımız çok yorgun,  bunlar da sizin, bizim gibi insanlar. Galatasaray maçında takım olarak çok hatalar yaptık, ilk golün erken gelmesi de oyuncularımın motivasyonunu kaybetmesine neden oldu. Bu yıl ilginç bir lig oynanıyor gerçekten. Ama Trabzonspor, evinde 3 tane gol yemez ve yememeli. Buna üzülüyorum.

Düşünecek zamanımız da yok. Dün Galatasaray'a yenildik Çarşamba günü Gençlerbirliği ile oynayacağız. Bir maçın kritiğini yapmadan ne yazıkki öbür maçı düşünmek durumundayız. Galatasaray maçı mağlubiyetini unutup, Gençlerbirliği maçına bakacağız diyeceğim ama  bu kadar kısa sürede de onu nasıl unutacağız onuda bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Devamı sayfa 4'te...

 

ŞENER: BEN BUNU HAK ETMEDİM!
 Yasal soruşturma nedeniyle maçlardan önce ve devre aralarında en yakın karakola giderek imza atmak zorunda kaldığını söyleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bu durumun ağırına gittiğini belirterek, "Ben bunu hak etmedim. Trabzonspor yasadışı hiçbir şey yapmadı. Hiçbirşey yapmayıp teşviğe karıştığımızın söylenmesi ve karakola gidip imza atmak benim ağrıma gidiyor.

Devamı sayfa 5'te...

 

Hak etmediğimiz bir muamele görmek ağrılma gidiyor. Bu benim pek sevdiğim birşey değil, bunu hak etmedik. Trabzonspor ysa dışı hiçbirşey yapmadı ama bu muamelelere maruz kaldı. Bunlar benim çok zoruma giden şeyler. Hiçbir yasa dışı olaya karışmadan bu muamelelere kalmakta dahaçok zoruma gidiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler